Teodor Atanasiu: nu trebuie să dau răspunsuri publice pe cine critic când bârfesc cu soţia în bucătărie

| 24 mai, 15:35

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu spune că nu este cazul să îşi ceară scuze, aşa cum i s-a cerut la Piteşti, pentru discuţiile dezvăluite prin stenograme apărute în presă, adăugând că nici nu intenţionează să dea răspunsuri publice pentru discuţii de genul celor avute ”cu soţia în bucătărie”.

"Ce discut eu în mediul privat, cu soţia, cu prietenii sau cu altcineva e problema mea şi nu trebuie să dau răspunsuri publice pe cine critic când bârfesc cu soţia în bucătărie. Şi de aceea nici nu am comentat public niciodată acest lucru. Sper ca şi alţii să aibă decenţa ca ceea ce înseamnă viaţa privată a unui om să rămână aşa", a spus Atanasiu, potrivit b1tv.
El a mai precizat că nu este cazul să își ceară scuze, pentru că "nu este cazul".

"Să-mi cer scuze pentru ce am discutat cu soţia în bucătărie? Nu e cazul. N-am discutat nimic de care să îmi fie jenă sau pentru care să îmi cer scuze", a afirmat Atanasiu.

Atanasiu a subliniat că nu știe cine l-a înregistrat şi nici nu intenţionează să afle cine a înregistrat discuţia, recunoscând însă că, probabil, sunt "duşmani interni".

"Nu mi-am pus problema să aflu acest lucru, fiindcă acestea sunt metode securistice folosite demult în această ţară, eu nu le-am folosit, nu îmi plac şi nu le voi folosi", a afirmat Atanasiu.

Prim-vicepreşedintele PNL a menționat faptul că a fost unul dintre iniţiatorii proiectului de creare a noului PNL şi acest lucru i-a adus duşmani "interni şi externi".

"În urmă cu mai bine de un an, eu şi cu câţiva puţini colegi am pornit un proiect. Am gândit că e cazul să facem un partid de dreapta puternic, primul partid din România şi am pornit acest proiect când nimeni nu ne dădea nicio şansă. Deci acum mai bine de un an, în primăvara anului trecut, când partidele de dreapta se băteau între ele care e cel mai mare partid mic din România, care e pe locul doi, care e pe trei, care e pe patru, care e pe cinci, am pornit acest proiect cu puţini oameni lângă mine şi cu mulţi duşmani şi adversari, interni şi externi. Şi am reuşit, pas cu pas, să implementăm acest proiect şi astăzi să avem în România Partidul Naţional Liberal, cel mai mare, şi, după sondajele de opinie, cel mai important partid din punctul de vedere al populaţiei. Şi duşmanii au rămas mai puţini interni şi mai mulţi externi. Voi continua acest proiect pe care l-am început, indiferent de numărul duşmanilor interni sau externi şi sunt convins că voi reuşi ca împreună cu colegii mei la următoarele alegeri să dovedim că acest proiect a fost de succes", a adăugat acesta.

 

Citeşte şi: Scandal la şedinţa PNL. Teodor Atanasiu afost huiduit

 

Tag-uri: PNL, Teodor Atanasiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ