Teodorovici, despre Opoziţie: Refuză cu aroganţă să intre pe teren până nu au şi echipa adversă

| 07 iun, 13:47

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a scris că politicienii din Opoziţie refuză "cu aroganţa şi impertinenţa unei celebrităţi umflată cu pompa" să se implice la guvernare: "Pune condiţii absurde: nu intru pe teren până nu am toată galeria, toţi arbitrii, ba chiar şi echipa adversă".

"Care mai zeloşi, mai muncitori, mai mintoşi, care mai vocali, mai ceteraşi, care mai smecheraşi, mai tupeişti, mai isterici, care mai cinstiţi, mai seriosi, care mai aroganţi, mai oportunişti, mai mincinoşi şi mai caraghioşi, care mai “chiparoşi” şi mai frumoşi, care mai curăţei, care cu obrazul gros şi teşchereaua plină ochi, care mai barosănei şi tare plini de ei, care cu jachete, care cu schelete prin dulapuri şi ... tot aşa. Este imaginea pestriţă a opoziţiei politice de azi care, firesc de altfel, se zbate acum să formeze o majoritate parlamentară şi să preia puterea. Foarte bine! În sfârşit au ocazia să dea şi ei un prim semnal de unitate, după o lungă perioadă de campanie a urii şi dezbinării", a scris Eugen Teodorovici, vineri, pe Facebook.

 

"Dar nu au luat în calcul apariţia unei specii noi de politicieni. Cea a candidatului de profesie. Chipurile, o nouă generaţie ieşită din laboratoarele politicii, un fel de Supreme Terminator, care, aşa cum susţine prin liderii săi, se conduce după principiul «totul sau nimic». Adică ei, generaţia politicienilor perfecţi, super-inteligenţi, super-cinstiţi, super-frumoşi şi super-super vor să meargă la rupere cu tot ce înseamnă competiţii electorale şi numai apoi să preia frâiele ţării. Precum un sportiv de triatlon fără rezultate sau performanţe în competiţii reale, doar cu make-up şi hormoni injectati în exces, care este pus în situaţia de a intra într-o echipă alături de alţi jucători pentru a obţine medalii şi a urca pe podium", a continuat Teodorovici.

Acesta îi acuză pe politicienii din Opoziţie că "refuză din vârful nasului, cu aroganţa şi impertinenţa unei celebrităţi umflată cu pompa, care pune condiţii absurde de genul: nu intru pe teren până nu am toată galeria, toţi arbitrii, ba chiar şi echipa adversă de partea mea".

"Până atunci, nu mă interesează ... dar stau pe aproape, pe marginea terenului sau în tribună. De acolo vă dau indicaţii şi vă susţin. Poate vă fac şi galerie ... sau gălăgie! Indiferenţa? Ipocrizie? Laşitate? Teamă? Prostie? Incompetenţă?Dispreţ? Toate la un loc, dar este un cuvânt mult mai adecvat pentru această atitudine - cinism!", a conchis ministrul în mesajul său de pe Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ