Teodorovici îl contrazice pe Ciolacu în privința planului economic al PNL: „Nu aș spune că e copiat”

| 01 iul, 22:38

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici, candidat la șefia PSD, îl contrazice pe actualul președinte interimar al Partidului, Marcel Ciolacu. Acesta a declarat că planul de relansare economică prezentat astăzi de PNL este copiat din programul de guvernare al social-democraților.

 

„Am văzut astăzi multe comentarii, ca fiind copiat, ca fiind... Nu aș spune că este copiat și nu aș discuta neapărat despre acest subiect. Nu știu dacă ăsta e cel mai important lucru”, a spus Teodorovici la Digi24.
Când moderatorul i-a cerut să spună cine a spus că programul e copiat, Teodorovici a evitat răspunsul. I s-a spus că e vorba despre Ciolacu, iar răspunsul senatorului a fost: „Foarte bine - sau foarte rău”.
„Ideea nu este dacă e copiat, ci ceea ce conține și dacă este fundamentat, credibil, cu surse de finanțare și dacă este o măsură bună pentru țară”, a mai spus Teodorovici.
Preşedintele interimar al PSD a spus azi că mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern, copiază programul de guvernare al social-democraţilor.
„Este evident că este copiat programul, vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea - este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a spus Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ