Teodorovici: Ordonanţa privind Fondul Suveran de Investiţii, discutată în şedinţa de guvern de vineri

| 08 noi, 15:35

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi că ordonanţa referitoare la înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii va fi discutată în şedinţa de guvern de vineri.

"S-au clarificat toate aspectele rămase în discuţie şi mâine cred că vom discuta şi ordonanţa privind Fondul Suveran. (...) Stabilim un cadru general valabil pentru a putea, după aceea, prin hotărâre de guvern, să înfiinţăm Fondul Suveran de la caz la caz", a precizat Teodorovici la Parlament.

Întrebat dacă are aviz şi de la Ministerul Energiei, Teodorovici a spus: "Dacă vom discuta mâine, avem toate avizele necesare".

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi-a exprimat speranţa, după ce a participat la o întâlnire cu oficiali de la Varşovia pe tema experienţei poloneze în ceea ce priveşte Fondul de Dezvoltare, ca în termen rezonabil să aibă loc o întâlnire în coaliţia de guvernare pentru a se debloca ordonanţa referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ