Teodorovici suspectează companiile că ar putea aduce instigatori în stradă la proteste

| 16 aug, 09:39

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat la un post de televiziune privat, că în cazul în care Guvernul ia o măsură care nu convine unor companii, “cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori”.

“Dacă ministrul de Finanțe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului :unor anumite companii din România și din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori, cu potențialul financiar pe care îl au și nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă? Este o ipoteză care se poate întâmpla. (…) Nu se schimbă Guvernul în stradă. Guvernul se schimbă la vot democratic”, a mai afirmat ministrul Teodorovici.

S-a ajuns la o stare de tensiune și de conflicte care se întrețin continuu și tot mai accentuat, iar oamenii pot avea nemulțumiri și pot contesta “până la o anumită limită”, el spunând că “trebuie să fie foarte clar – un Guvern nu mai trebuie schimbat altfel decât la vot”.

“Fiind de foarte mulți ani în administrație, așa ceva nu am mai văzut. (…) Este o situație la care nu credeam că se va ajunge în România. O stare de tensiune, de conflicte și care, din păcate, văd că se întrețin în mod continuu și din ce în ce mai accentuat. Mă uit în zona guvernamentală și mă uit la cei care sunt în Piață, clamează anumite lucruri. E o nemulțumire, este liber să conteste, dar până la o anumită limită, pentru că trebuie să ne fie foarte clar – un Guvern nu mai trebuie schimbat altfel decât la vot. (…) Dacă dăm dovadă încă o dată că ne schimbăm guvernele în alt mod decât prin vot, atunci foarte clar e o slăbiciune pentru cei de afară care pot avea interese”, a declarat Eugen Teodorovici, arată news.ro. Acesta se întreabă că, dacă Guvernul ia o măsură care nu convine unor companii, “cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori”.

“Dacă ministrul de Finanțe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România și din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori, cu potențialul financiar pe care îl au și nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă? Este o ipoteză care se poate întâmpla. (…) Nu se schimbă Guvernul în stradă. Guvernul se schimbă la vot democratic”, a mai afirmat ministrul Teodorovici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ