Teorie ŞOC: Miliardarul George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina

| 09 iun, 2014

Conform celor de la americanfreepress.net , György Schwartz (George Soros) asa cum il numesc ei chiar in titlul articolului György Schwartz — The Man Behind the Mess in Ukraine , este in spatele haosului generalizat din Ucraina.

Asa cum Glasul Moldovei a mai spus-o si intr-un articol anterior Ucraina – lupta ocultei mondiale cu interesele oculte ale lui Putin, George Soros este unul dintre personajele de la varful ocultei modiale si este responsabil pentru multe din asa zisele revolutii colorate.

Oricine a urmarit incidentele din Ucraina a remarcat similitudinile evenimentelor sangeroase de acolo cu cele din 1989 din Romania. “Revolutia” din Ucraina a fost orchestrata de catre bancheri si oligarhi din vest, ca parte a unui joc diabolic, un joc de sah vicios care sapa o prapastie intre Washington si Moscova.

Principalul jucator in acest joc global a fost miliardarul maghiar de origine evreiasca, Gerorge Soros, al cărui nume real este György Schwartz. Catalogat ca fiind cel mai bogat om 22 în lume cu o avere în valoare de peste 20 miliarde dolari , Soros este unul dintre globalistii de stânga cei mai influenti de pe planetă și imaginea publică a dinastiei bancare a familiei Rothschild. Ca cel mai mare contribuitor său de campanie , Soros este în primul rând responsabil pentru alegerea lui Barack Hussein Obama la Casa Albă , în 2008.

” Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …” ar fi spus George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997.

George Soros a recunoscut ca el a orchestrat loviturile de stat din Slovacia si Croatia si a fost primul instigator din spatele razboaielor din fosta Iugoslavie si a ajutat la inabusirea Revolutiei Trandafirlor din Georgia.Când Soros vizeaza o țară pentru o ” schimbare de regim “, el începe prin crearea unui guvern din umbră gata să-și asume puterea atunci când se iveste ocazia .

Așa cum a făcut în zeci de alte țări , în special în Europa de Est în ultimele două decenii , Soros a “investit” sute de milioane de dolari în organizații non- guvernamentale ucrainene ( ONG-uri) , aparent pentru a le ajuta în transformarea țării lor într-o societate ” deschisa ” șio ” societate democratică”.

Doar una dintre entitățile sale FSD , Fundația Renașterea Internationala ( IRF ), a canalizate peste 100 de milioane de dolari pentru ONG-uri din Ucraina, grupuri comunitare , instituții academice și culturale și edituri intre 1990-2010, scrie efemeride.ro.

Numai în 2012, IRF oferit 63 milioane dolari , mai mult decât orice altă organizație donatoare în numerar pentru Ucraina , seducaand astfel și cooptarea toatala a opoziției politice legitime în tabăra ” progresiv ” aprobata de Soros.

Proiectul Syndicate este o altă parte a OSF Soros , dominant în Ucraina , care are o rețea de aproape 500 de ziare în mai mult de 150 de țări , cu circulație la nivel mondial de peste 70 de milioane de exemplare , care cuprinde cea mai mare sindicalizare de juranlisti independenti din lume .

Ianukovici a fost ales prim-ministru in 2004 , dar Soros a orchestrat un protest public numit ” Revoluția portocalie “, care în schimb au adus la putere politicieni pro-UE,pe Viktor Iușcenko și Iulia Timoșenko . El a fost ales președinte din nou în 2010, într-o alegere decisivă respectate de către 22 de țări.

Alimentate de banii lui Soros și de influență politică , protestele de la sfârșitul anului 2013 au devenit mult mai violente și în cele din urmă au condus la faptul ca Ianukovici fugit în Rusia la 21 februarie .

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iun, 2014
Breaking news de la BOR
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia cuviosului Superman.”
10 iun, 2014
Daniel R.
Te uiți de sus domnule Soros ? De une ai să te uiți ?
Uită-te la el, domnu' Soros, asta e poza lui preferată. Câtă "smerenie". Vrea să creeze iluzia că s-ar uita de sus la tine. A văzut cineva vre-un miliardar care să nu moară ?
Luați aminte :
"6. Ei se încred în puterea lor și cu mulțimea bogăției lor se laudă.
7. Nimeni însă nu poate să scape de la moarte, nici să plătească lui Dumnezeu preț de răscumpărare,
8. Că răscumpărarea sufletului este prea scumpă și niciodată nu se va putea face,
9. Ca să rămână cineva pe totdeauna viu și să nu vadă niciodată moartea.
10. Fiecare vede că înțelepții mor cum mor și cei neânțelepți și nebunii și lasă altora bogăția lor.
11. Mormântul lor va fi casa lor în veac, locașurile lor din neam în neam, deși numit-au cu numele lor pământurile lor.
12. Și omul în cinste fiind , n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte și s-a asemănat lor."
(Psalmul 48)
Pentru că am sărbătorit Sfânta Treime, uită-te omule la icoana Sfintei Treimi și vezi câtă smerenie și iubire arată persoana treimică, Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Și este Dumnezeu. Este Dumnezeul nostru. Către El să avem privirea îndreptată.
09 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc şi balsamul duhovnicesc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste probleme apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Cei ce vor apela în următoarele 10 minute numărul de telefon 0722.666.666 vor primi gratuit, repet, gratuit, Îndreptarul de Spovedire sub Sutană cu cele 33 de pilde ale Sfinţilor Părinţi pentru înfrânarea de la păcatul coţăielii înainte de Cununie.
09 iun, 2014
Daniel R.
Presupun, din cele scrise de tine, că tu crezi că te tragi din maimuță., așa cum "n-ai fost "spălat pe creier. Pentru că dacă ai conștientiza, cu neuronii ăia mulți pe care-i ai - păcat că-i folosești prost - că ești creația mâinilor Lui Dumnezeu, n-ai mai debita murdăriile astea, în ziua Sfintei Treimi.
Să te miluiască și să te lumineze Dumnezeu să-ți revii. Și ai grijă să-i ceri iertare părintelui Arsenie Boca, ca să-ți fie ție bine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ