Termenul de depunere a amendamentelor la Constituţie s-a prelungit până pe 27 mai

| 14 mai, 2013

Comisia parlamentară pentru revizuirea Constituţiei a prelungit, marţi, termenul pentru depunerea amendamentelor pentru modificarea legii fundamentale, dar şi pentru depunerea raportului Forumului constituţional până în data de 27 mai.

Vicepreşedintele comisiei de revizuire, Ioan Chelaru, a declarat că prelungirea termenului, pentru 27 mai, a fost justificată de faptul că miercuri ar fi expirat termenul pentru depunerea raportului Forumului constituţional şi a amendamentelor, scrie Mediafax.

"Cum nu toate sunt gata şi cum încă Forumul constituţional ne-a rugat să mai dăm un termen de o săptămână să poată prezenta un raport complet, astăzi comisia întrunită a emis o hotărâre prin care modifică regulamentul şi stabileşte 27 mai ultim termen în care să primim şi raportul forumului constituţional, dar şi iniţiativele din partea grupurilor parlamentare sau a societăţii civile", a declarat Chelaru.

Senatorul PSD a precizat că a mai fost aprobată constituirea unui colectiv de specialişti în drept constituţional din mediul academic şi universitar care să poată fi consultat. Chelaru a menţionat că nu s-au stabilit numele celor care vor face parte din acest organism, existând posibilitatea formulării de propuneri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ