Teroare la mai puţin de 30 de kilometri de Bucureşti! Crimele barbare au băgat spaima în localnici

| 08 aug, 17:23

Crime barbare în Budeşti, la doar 30 de kilometri de Capitală. Oamenii sunt la un pas de revoltă după ce doi bătrâni au fost ucişi, iar vinovaţii nu au fost găsiţi de oamenii legii.

Localnicii dau vina pe ţiganii tot mai agresivi şi spun că în oraşul lor Poliţia, practic, nu există. Unul dintre bătrâni a fost ucis după ce şi-a ridicat alimentele primite de la Primărie iar celălalt a fost omorât de hoţii pe care i-a prins la furat în lanul de porumb. Primarul se declară şocat de cele întâmplate, în vreme ce poliţiştii nu vor să comenteze situaţia, transmite România TV.

Un alt pensionar a fost ucis când se-ntorcea împreună cu nevasta de la Primărie. Cei doi cărau pungile cu alimente primite ca ajutoare sociale.

"Au venit şi au hâţânat de remorca aia a noastră. Şi-atunci a luat-o încolo, ne-a aruncat jos. Eu am căzut aşa şi el a căzut aşa, pe spate! N-a mai vorbit, n-a mai. "Costică, hai, scoală-te!" Doar atât...!  Ei au fugit! Unde...nu ştiu!", spune soţia victimei.

Autorităţile locale nu au soluţii.

DUMITRU IORGU, primarul comunei Budeşti: "Suntem şocaţi cu toţii de ceea ce se-ntâmplă! În decursul a o lună de zile s-au întâmplat două crime şi deja s-a creat impresia că tinde să devină o tradiţie, ceea ce este foarte grav. Se spărgeau magazine, se băteau, dar crimele nu făceau parte din obişnuinţa de zi cu zi".

Reprezentanţii IPJ Călăraşi nu vor să ofere explicaţii. iar cei din Budeşti se baricadează la vederea jurnaliştilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ