The Smashing Pumpkins va susţine un concert gratuit de 8 ore într-o ceainărie

| 19 feb, 2014

Billy Corgan, solistul şi fondatorul trupei americane The Smashing Pumpkins, a anunţat că grupul său va susţine un concert gratuit de opt ore într-o ceainărie din oraşul Chicago, pe 28 februarie.

Piesele care vor fi interpretate de The Smashing Pumpkins în ceainăria Madame ZuZu din Chicago au ca sursă de inspiraţie romanul "Siddhartha", de Hermann Hesse, informează contactmusic.com.

Anunţând acest concert pe pagina sa de Facebook, Billy Corgan a declarat: "Concertul va avea la bază o interpretare ambientală şi muzicală a romanului «Siddhartha» de Hermann Hesse. Vom folosi sintetizatoare de modulare a sunetului. Lectura textului va merge mână în mână cu muzica pe care o vom crea acolo".

Billy Corgan şi colegii săi lucrează în prezent la cel de-al nouălea album de studio al trupei Smashing Pumpkins.

Cel mai recent album de studio al trupei americane se numeşte "Oceania" şi a fost lansat în 2012. Fondat în 1987, grupul rock The Smashing Pumpkins a cunoscut succesul la mijlocul anilor '90 cu albumele "Siamese Dream" (1993) şi "Mellon Collie and The Infinite Sadness" (1995).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ