Ţi-ai instalat Windows 10? Iată ce pot păţi jocurile tale

| 18 aug, 11:23

Microsoft a actualizat termenii de utilizare a sistemului de operare Windows 10, iar acum sistemul de operare poate identifica software-ul piratat sau, dacă sistemul foloseşte periferice neautorizate, le poate dezactiva.

"Putem efectua automat o verificare a versiunii software pentru a descărca actualizări sau reconfigura setările, inclusiv ale programelor care te împiedică să accesezi serviciile, care permit rularea jocurilor piratate sau utilizarea componentelor periferice neautorizate", aflăm din textul termenilor, enunţaţi de Noobz.ro .

Mai exact, toate jocurile care au fost obţinute ilegal şi care rulează pe PC, Windows Phone şi tablete pot fi dezactivate. Deşi nu este foarte clar la ce se referă când vorbesc despre "dispozitive periferice neautorizate", cele vizate ar putea fi controllerele modificate pentru a obţine un avantaj în joc.

 

Tag-uri: Microsoft, windows 10
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ