Ţiriac a donat o sumă colosală sinistraţilor din Serbia

| 23 mai, 2014

Familia omului de afaceri Ion Ţiriac a donat, prin intermediul ambasadei Republicii Serbia la Bucureşti, suma de 100.000 de dolari pentru ajutorarea sinistraţilor din Serbia, țară puternic afectată de inundații: peste 1,6 milioane de persoane din Serbia şi Bosnia se află într-o situație dificilă, iar 49 de persoane au decedat.

Banii donați vor fi folosiţi pentru pentru reconstrucţia şi consolidarea caselor afectate și pentru a asigura necesarul pentru sinistraţi: alimente, medicamente, haine, pături.

Ne exprimăm solidaritatea şi compasiunea faţă de pierderile şi suferinţele celor afectaţi de aceste calamităţi şi suntem alături de ei, pentru a trece peste această perioadă grea.

Reprezentanții județului Timiș au trimis miercuri spre zonele inundate din Serbia mai multe utilaje pentru evacuarea apei, dar şi alimente şi produse de strictă necesitate, iar Consiliul Local Timişoara a aprobat, marţi, alocarea sumei de 100.000 de lei din buget, pentru zonele inundate din Serbia.

De asemenea, și COSR a anunțat donarea a câte 10.000 de dolari pentru organizațiile similare din Serbia şi Bosnia-Herţegovina. Nu în ultimul rând, câte 20 de sportivi din Serbia şi Bosnia-Herţegovina se vor putea pregăti la Izvorani pentru Jocurile Olimpice de Tineret (JOT), care vor avea loc la Nanjing în perioada 16-28 august 2014, beneficiind gratuit de toate facilităţile pe care le oferă Complexul Olimpic Sydney 2000.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ