Ţiriac, despre dezastrul din sportul românesc: Nu poţi cumpara campioni de la supermarket

| 24 mai, 2014

Ion Tiriac, fostul mare jucator de tenis roman devenit intre timp un prosper om de afaceri, a vorbit despre starea dezastruoasa in care se afla sportul din Romania.

Tiriac sustine ca in prezent traim doar din exceptii pentru ca nu se investeste mai nimic in formarea sportivilor.

"Nu am semanat nimic, nu avem ce culege. Noi traim si astazi, cu tot respectul, numai din exceptii. Fetele alea care au bataturile pe care le au si care isi rup oasele in fiecare zi sunt niste exceptii. Nu gasesti o Lipa, sau o Nadia, sau Andreea, sau Potec sa le cumperi de la supermarket. Este adevarat ca un campion se naste, dar se si face. Treaba cu privatizarea, din fericire sau din nenorocire, este o treaba reala, sarcina noastra, a tuturor, este sa convingem Guvernul sa ne dea posibilitatea sa ajungem la cei ce fac economia acestei tari si sa dea inapoi si la sport, prin avantaje fiscale, sociale, pentru ca, altfel, va garantez ca inca 20 de ani noi, sportul, o sa fim a 20-a roata de la caruta", a spus fostul tenisman la Digi24.

Tiriac se implica in alegerile pentru presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, el moderand o dezbatere cu cei trei candidati

Fostul sportiv i-a atentionat pe acestia ca este nevoie de o lege a sporturilor prin intermediul careia sponsorizarea si finantarea din acest domeniu sa poata fi accesibile tuturor companiilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ