Toader și Teodorovici, întâlnire cu Iohannis după adoptarea rectificării bugetare

| 06 sep, 10:08

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri seară, că va merge, joi, la Palatul Cotroceni, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, precizând însă că nu va discuta subiectul candidatului pentru conducerea DNA.

"Simple precizări: Mâine voi da curs invitaţiei de a merge la Cotroceni. La Cotroceni nu voi discuta despre propunerea pentru funcţia de procuror-şef DNA", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

La rândul său, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, referitor la întâlnirea pe care urmează să o aibă, joi, cu preşedintele Klaus Iohannis, că va merge, împreună cu Tudorel Toader, cu toate datele şi clarificările legate de rectificare.

"Mâine e doar o chemare la discuţii. Mâine, când voi merge, alături de colegul meu, pe subiectul rectificării să aducem şi alte clarificări, ducem datele cu noi şi măcar să sperăm că la următoarea rectificare nu mai aşteptăm o lună de zile ca să stăm să explicăm ce ştie toate lumea şi acceptă", a declarat Eugen Teodorovici, la un post TV, notează mediafax.

Referitor la declaraţia preşedintelui potrivit căreia Guvernul este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani, ministrul Teodorovici reacţionează: "Preşedintele face o greşeală şi nu cred că a anticipat o astfel de acţiune a Guvernului (n.r: adoptarea rectificării bugetare fără avizul CSAT). Probabil se gândea că a dat şah mat Guvernului, dar ar fi bine să lase acest tip de joc politic pentru că nu are legatură cu România".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ