"Tocarea banului public" pe gazonul de pe Arena Naţională, la control

| 07 aug, 2013

PDL Bucureşti solicită Curţii de Conturi să verifice "tocarea banului public" de către primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru gazonul de pe Arena Naţională, înlocuit de cinci ori în doi ani, cu peste 5 milioane de euro.

"Proiectul lui Adriean Videanu - Arena Naţională - a fost gândit ca o sursă de venituri pentru Bucureşti, însă interesele de afaceri ale lui Sorin Oprescu şi ale USL au transformat stadionul naţional în gaura neagră a Capitalei. În loc să genereze profit pentru Bucureşti, Sorin Oprescu bagă în buzunarele clienţilor politici sute de mii de euro o dată la trei-patru luni pentru acelaşi gazon", susţine PDL Bucureşti, într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei Mediafax.

PDL Bucureşti constată "cu stupoare" că singurul proiect de care Sorin Oprescu e foarte interesat îl reprezintă schimbarea de cinci ori în decurs de doi ani a gazonului de pe Arena Naţională.

"Preţul «distracţiei», plătit de bucureşteni, peste 5 milioane de euro în mai puţin de doi ani. Banii bucureştenilor se duc în mod repetat într-un gazon care nu aduce niciun fel de profit, ba mai mult, care transformă într-o gaură neagră bugetul municipalităţii", mai susţine organizaţia PDL condusă de fostul edil Adriean Videanu.

"Am cere Corpului de Control al prim-ministrului, Victor Viorel Ponta, doctor în Drept, să verifice legalitatea acestor cheltuieli comise de Sorin Oprescu. Dar, Victor Viorel Ponta îşi direcţionează Corpul de Control către inventarea de dosare fostelor guvernări PDL. Din acest motiv, apelăm pentru a patra oară la Curtea de Conturi să verifice odată tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Naţională!", se mai arată în comunicat.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ