Tom Jones revine în România

| 14 aug, 2013

Cântăreţul britanic Tom Jones revine în România, unde va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 1 noiembrie, informează organizatorii evenimentului potrivit mediafax.

Organizatorii concertului de la Bucureşti, pentru care accesul publicului este permis de la ora 19.00, sunt Marcel Avram, East European Events şi D&D East Entertainment.

Biletele au fost puse în vânzare miercuri, la ora 10.00, şi sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online, pe www.eventim.ro.

Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie, astfel:

  • VIP exclusive - 790 de lei,

  • VIP - 490 de lei,

  • categoria I - 290 de lei,

  • categoria a II-a - 250 de lei,

  • categoria a III-a - 200 de lei.

În 2011, la cei 71 de ani, Tom Jones a reuşit să umple Sala Palatului, demonstrând încă o dată că talentul nu are vârstă. Tom Jones se întoarce în Bucureşti, într-un show deosebit, pentru a încânta audienţa cu marile sale hituri, precum "Delilah", "Mama told me not to come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "Thunderball", "She's a lady", "Burning Hell", "Tower of Song" şi "Hit or Miss".

În cariera sa de 46 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ