Tomac: PMP îşi propune un scor de 15% la alegerile parlamentare

| 02 sep, 19:24

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că PMP îşi propune un scor de 15% la alegerile parlamentare şi că deţine un 'avantaj extraordinar' comparativ cu alte formaţiuni politice.

'PMP îşi propune să obţină 15% la alegerile parlamentare în această toamnă şi este un obiectiv realist pentru că discutăm despre obiective politice pe care şi le asumă fiecare partid. Noi suntem un partid nou, care şi-a lărgit rândurile după fuziunea cu UNPR în această vară dar avem un avantaj extraordinar: că liderul partidului nostru este, la ora actuală, cel mai pregătit om politic pentru a deţine cea mai importantă funcţie în Executiv, cea de premier', a arătat Eugen Tomac. 

El susţine că la nivelul PMP Mureş se va obţine 'un rezultat de trei ori mai bun la alegerile locale', acest obiectiv fiind unul realist. 

În privinţa fuziunii PMP-UNPR, Eugen Tomac a precizat că nu există nicio neînţelegere în nicio organizaţie, deoarece au fost stabilite criterii foarte clare în ce priveşte fuziunea şi desemnarea preşedinţilor pentru fiecare judeţ. 

'Din păcate sau din fericire nu avem timp la dispoziţie pentru a lăsa liber organizaţiilor pentru a-şi prezenta eventualele neînţelegeri. Am trasat termene foarte clare pentru că suntem presaţi de calendarul pe care îl avem de parcurs în următoarea perioadă, pentru a ne pregăti pentru alegerile parlamentare şi de a intra în competiţie cu toate structurile bine închegate. Cine nu a dorit să continue activitatea după fuziune a avut opţiunea retragerii. Dar în clipa de faţă, în 99% din organizaţiile din ţară nu există nici un fel de dificultăţi', a subliniat preşedintele executiv al PMP. 

Eugen Tomac a mai spus că PMP va încuraja candidaturile locale, că nu va impune de la centru niciun candidat, că nu există nicio negociere şi niciun fel de aranjament care să modifice această abordare. 

Liderul PMP Mureş, Claudiu Puiac, a precizat la rândul său că până în 15 septembrie organizaţia trebuie să prezinte lista de candidaţi şi că procedura prevede ca cei care doresc să candideze pot să se înscrie, după care va fi stabilită ordinea pe liste. Puiac a spus că deocamdată nu a decis dacă va porni sau nu în cursa electorală, având în derulare un contract de management la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ