Tomac: PMP va propune, în programul său de guvernare, înfiinţarea unui minister pentru relaţia cu R. Moldova

| 26 sep, 14:05

Partidul Mişcarea Populară va propune, în programul său de guvernare, înfiinţarea unui minister pentru relaţia cu Republica Moldova, a declarat luni deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP.

"Am discutat în mod special despre priorităţile pe care le are PMP în ceea ce priveşte elaborarea obiectivelor politice pe care le avem pentru alegerile parlamentare şi, sigur, aceste obiective sunt parte dintr-un viitor program de guvernare cu care va veni PMP în aceste alegeri. (...) Un obiectiv important pe care vreau să-l menţionez şi care se va regăsi în programul nostru de guvernare este faptul că PMP va propune ca în viitoarea structură guvernamentală să se creeze un nou minister necesar, un minister pentru relaţia cu Republica Moldova", a precizat Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă, desfăşurată la finalul unei reuniuni a şefilor de departamente de specialitate din cadrul PMP. 

El a adăugat că astfel s-ar putea trece "de la vorbe la fapte concrete". 

"Mă bucur că în sânul partidului nostru există unanimitate în ceea ce priveşte necesitatea de a crea la nivelul Guvernului un minister care să se ocupe de această relaţie şi a pune în aplicare tot ceea ce ţine de măsuri concrete în ceea ce priveşte apropierea celor două state româneşti", a spus preşedintele executiv al PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ