Top 10 cele mai performante submarine

| 08 mai, 2014

În conflictele navale, submarinele sunt arma perfectă: sunt bune atât pentru ofensivă,cât și pentru defensivă, pot purta o cantitate însemnată de armanent și au o autonomie de aproximativ 200 de zile. Pot de asemenea să funcționeze la capacitate maximă fără a fi nevoie de realimentare chiar și timp de două decenii, scrie Historia. ro.

Iată o listă cu 10 dintre cele mai performante submarine din lume :

10.Sirra Class, Rusia

Unele dintre cele mai bune submarine rusești au fost contruite în timpul Uniunii Sovietice. Există în folosință încă două submarine Sierra Class.

9.Rubis Class, Franța

Submarinele Rubis Class sunt cele mai performante submarine construite de Franța. Primele submarine nucleare franceze, submarinele Rubis au început să fie produse în 1979.

8.Los Angeles Class, Statele Unite ale Americii

Chiar dacă au fost primele submarine construite de Statele Unite ale Americii, submarinele Los Angeles Class rămân și astăzi foarte performante. Pot sta sub apă 30 de zile, și pot funcționa fără a fi realimentate pentru 30 de ani!

Citește mai departe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ