Top 10 cele mai proaste filme din 2013

| 27 dec, 2013

Exista o serie de filme despre care criticii spun ca nu merita sa fie vazute. Un top al acestora a fost publicat recent de Time, pe primul loc aflandu-se o pelicula cu Adam Sandler si Salma Hayek.

Pe locul 10 al clasamentului se situeaza The Hangover III, pe care daca nu l-ai vazut, nu ai pierdut nimic, sustine Time.

Urmeaza Oz the Great and Powerful "care nici nu ar fi trebuit sa vada lumina zilei", chiar daca in el apare Rachel Weisz. In film joaca si Mila Kunis, insa e mai dezorientata decat insasi Dorothy, remarca Time.

Pe locul 8 se afla The Counselor, un film care nu merita vazut, desi se bucura de prestatia lui Javier Bardem, Brad Pitt, Penelope Cruz si Cameron Diaz.

E si cazul filmului The Big Wedding, cu Susan Sarandon, Diane Keaton si Robert De Niro, plin de stereotipuri. Pe locul 6 se afla Only God Forgives, cu Ryan Gosling, un film cu o "poveste inerta" si "un dialog ca o parodie dupa Blue Velvet".

RIPD nu merita nici el sa fie vazut, contributia calculatorului fiind cam prea mare. After Earth, in care joaca Will si Jaden Smith, "are o poveste la fel de subtire ca un episod minor din Star Trek", iar The Host, de pe locul 3, nu te face decat sa-ti fie mila de actrita din rolul principal.

Salinger e dezastrul de pe locul 2, un film cu "un ton isteric", intrecut doar de Grown Ups 2, un film fara intriga cu Adam Sandler, Chris Rock, David Spade si Kevin James, plin si acesta de stereotipuri, o productie misogina, homofoba, care, din pacate, se bucura de prezenta unor frumuseti ca Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello.

Tag-uri: filme proaste, Time
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ