Top 3 cele mai periculoase rase de caini

| 07 mai, 2014

Cainii sunt unele dintre animalele de companie cele mai adorabile pe care o persoana le poate avea. Exista foarte putine animale de companie atat de prietenoase si loiale cum sunt cainii. Nici macar pisica nu poate fi o prietena mai buna pentru om, cum este cainele.

Cu toate acestea, exista anumite rase de caini care pot fi destul de feroce si nu mai sunt la fel de prietenoase daca nu le tratam asa cum trebuie.

Iata o lista cu cele mai periculoase 3 rase de caini:

1. Pit Bull – Cainii din rasa Pit Bull isi au originea in Statele Unite ale Americii si au o greutate cuprinsa intre 30-55 de kilograme. Aceasta rasa este rezultatul incrucisarii dintre o rasa de bulldog si o rasa de terrier. Pit bulii au constitutia atletica si forta unui bulldog si pofta de joaca a unui terrier. Acesti caini pot deveni adesea destul de agresivi, iar muscatura lor este una dintre cele mai feroce dintre toate muscaturile de caini. Inainte, acesti caini erau, de multe ori, crescuti ca niste caini de lupta. Desi cainii Pit bull sunt astazi animale de companie, ei sunt, totusi, o rasa care necesita o atentie deosebita.

2. Rottweiler – Aceasta rasa de caini provine din Germania si cantareste intre 85-110 kilograme. Cainii Rottweiler au falcile dure si puternice, ei fiind crescuti, inainte, ca si caini de paza. Asadar, te poti astepta ca un caine de paza sa fie mai agresiv decat unul de companie. Desi acesti caini sunt blajini si ascultatori, ei urasc, de obicei, strainii si ceilalti caini, deoarece au un simt al teritoriului extrem de dezvoltat.

3. Doberman Pinscher – Aceasta este o rasa dura, loiala si agresiva. Totusi, cainii Doberman pot fi destul de blanzi daca sunt instruiti corespunzator. Ei devin, insa, agresivi si periculosi atunci cand sunt provocati. Fiind extrem de inteligenti, rapizi si atenti, cainii din rasa Doberman Pinscher sunt niste caini de paza ideali, care pot apara o proprietate fara ca stapanul sa aiba vreo grija. Acesti caini pot ataca fara a se gandi a doua oara in cazul in care percep vreun pericol pentru proprietar sau pentru proprietate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
Paula
"caini rai"
STERILIZATI !ADOPTATI !NU CUMPARATI!cainii pe strazi nu au aparut parasutati de extraterestri ,au aparut din cauza omului iresponsabil care dintr-o mila prosteasca nu isi sterilizeaza animalele ,dar nu le este mila sa abandoneze !sustineti sterilizarea obligatory ,controlate canisele ,educati hingherii (sa aiva cel putin liceul ,cursuri despre animale si fara cazier)construite adaposturi adecvate cu un personal calificat si educat!
29 iul, 2014
paula
'caini rai'
cea mai periculoasa rasa ..este OMUL! Asa cum cresti si educi copii asa trebuiesc educati si cainii ,cu dragoste ,mangaiere ,educatie ,din pacate multi isi cresc copii cu urlete ,batai ,etc AM crescut de la 3 luni cu caini lupi ,mai tarziu am avut dobermani si caini salvati de pe strazi ,copilul meu a crescut cu Doberman ,caini lupi si maidanejii salvati de pe strazi ,acum am rotweiller ,si pittbul ,sunt extreme de cuminti ,educati si iubesc oamenii !Asa cum cresti si educi copiii asa ii ai ,si valabil si ptr caini!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ