Topul celor mai bine plătite limbi străine din call center. Salariile ajung până la 4.000 lei

| 19 mai, 2014

Cunoscătorii limbilor farsi, rusă, franceză, polonă și spaniolă sunt cei mai bine plătiți angajați care lucrează în call-center-urile din România.

Astfel, un vorbitor de farsi, limbă care se utilizează în Iran, câștigă, ca angajat într-un call-center, un salariu net cuprins între 2.700 și 4.000 de lei, potrivit unui top realizat de gandul.info, pe baza informațiilor strânse de la mai multe companii și angajați.

Pe locul al doilea al aceluiași top se situează veniturile încasate de un cunoscător de limbă rusă, aceasta fiind cea mai cautată limbă străină pe piaţa de call center din București. Astfel, un vorbitor de rusă poate primi un salariu net cuprins între 1.900 și 2.800 de lei. Același salariu îl poate primi și un vorbitor de franceză, angajat în call-center.

Și asta în timp ce cunoscătorii limbii poloneze sunt plătiți de companiile de call-center cu un salariu net cuprins între 2.000 și 2.700 de lei.

Pentru un vorbitor de limbă spaniolă, companiile angajatoare oferă un salariu net între 1.700 și 2.700 de lei net, potrivit topului realizat de gandul.info.

Cei care cunosc limba tagalog, vorbită în Filipine, pot primi un salariu cuprins între 2.000 și 2.500 de lei, în timp ce cunoscătorii de sârbă câștigă un salariu net cuprins între 1.800 și 2.500 de lei.

Spre comparație, cei care vorbesc doar limba română, primesc ca angajați la call-center un salariu cuprins între 1.100 și 1.400 de lei.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ