Topul celor mai scumpe proprietăţi de vânzare în Bucureşti

| 25 sep, 2013

O vilă cu 30 de camere, pe care proprietarii cer 46,5 milioane de euro, se află pe primul loc în topul celor mai scumpe zece proprietăţi rezidenţiale scoase la vânzare în Bucureşti, preţul total al imobilelor depăşind 100 milioane de euro.

Vila de pe primul loc, amplasată în zona Palatul Parlamentului-Parcul Carol pe un teren de 1.500 de metri pătraţi, are o suprafaţă construită de 2.700 metri pătraţi. Imobilul a fost restaurat şi este structurat pe cinci nivele, 20 de camere cu băi proprii, patru saloane de 40-140 metri pătraţi, terase şi balcoane, 15 camere cu destinaţie utilitară şi o parcare pentru 15 maşini, potrivit datelor imobiliare.ro, citate de Mediafax.

Vila ar putea fi utilizată ca sediul pentru ambasade, cazino sau hotel-resaurant, fiind complet utilată şi mobilată.

Un preţ de 9,95 milioane de euro cere proprietarul unei vile din centrul Bucureştiului (Polonă-Eminescu), aceasta fiind pe locul doi în clasament. Vila are o suprafaţă utilă de 600 metri pătraţi, două etaje şi este construită pe un teren de 368 metri pătraţi. Imobilul are 10 de camere, 2 bucătării, 5 băi, 2 balcoane, 2 terase, 2 garaje şi patru locuri de parcare.

O vilă cu 20 camere, amplasată în apropiere de Piaţa Română, este scoasă la vânzare la 8 milioane de euro. Ridicată pe un teren de peste 2.566 metri pătraţi, construcţia are 2.200 metri pătraţi construiţi, din care 1.980 metri pătraţi utili. Vila oferă posibilitate de parcare în curte până la 27 maşini.

Locul patru este ocupat de o vilă din zona Universităţii, cu un preţ de 7,5 milioane de euro. Vila are 2.000 de metri pătraţi utili, este construită pe un teren de 1.227 metri pătraţi, cu un regim înălţime D+P+1E+M. Clădirea are 38 camere, o bucătărie, 7 băi şi 1 balcon.

Tot în zona Universitate este scoasă la vânzare o vilă construită în anul 1.900, cu 25 de camere, totalizând 1.550 metri pătraţi utili, la un preţ de 7 milioane de euro. Imobilul este construit pe un teren de 1.250 de metri pătraţi.

Ocupantele următoarelor poziţii sunt vile construite înainte atât înainte de 1990, cât şi după această dată, toate amplasate în centrul Bucureştiului, cu valoare istorică, ale căror preţuri fiind cuprinse între 6,3 şi 4,8 milioane euro.

Topul a fost realizat pe baza ofertelor de vânzare listate pe portalul imobiliare.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ