Topul destinațiilor preferate de români pentru Sărbătorile de iarnă

| 28 dec, 16:58

Turiștii români s-au orientat mai mult către destinațiile românești de vacanță pentru a petrece Sărbătorile de iarnă, comparativ cu alți ani, se arată într-un comunicat al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Primele trei destinații preferate de români sunt Valea Prahovei, Transilvania și Bucovina.

Conform reprezentanților FAPT, 'încurajați' de vremea frumoasă, chiar dacă nu au cumpărat pachete de vacanță de Crăciun, mulți români au ales să petreacă măcar o zi sau câteva ore în stațiuni sau atracții turistice aflate la distanță relativ mică de orașul în care locuiesc. În acest fel, au consumat servicii turistice în structuri de alimentație publică sau de agrement.

'Campania FAPT Vacanța în țara mea continuă să invite turiștii români să descopere România și atracțiile turistice din orașele și stațiunile de vacanță românești. Hotelurile, pensiunile, restaurantele, cluburile și zonele de agrement din România îi așteaptă cu servicii turistice corecte și cu oferte atractive', spune Corina Martin, președinte FAPT.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ