Topul ţărilor în care ajungi cel mai repede MILIARDAR

| 12 mai, 2014

Cei mai mulţi miliardari în dolari care şi-au făcut banii pe cont propriu, fără să se bazeze pe moşteniri sau afaceri ale părinţilor, sunt în SUA. Dacă raportăm, însă la numărul de locuitori, pe primul loc este Hong-Kong.

După Hong Kong (cu 2,8 miliardari de dată recentă la milionul de locuitori) în topul ţărilor unde ajungi cel mai rapid miliardar urmează Israelul (1,7), SUA (1,3), Elveţia (1,2) şi Singapore (1 miliardar la un milion de cetăţeni).

"Superantreprenorii" sunt considerati "cenusaresele" lumii de afaceri, scrie Incont.ro. Sunt antreprenorii de top, cei care si-au creat propriile business-uri, si nu le-au mostenit.

Centrul pentru studii politice din Londra a identificat aproape 1.000 de "superantreprenori" din 53 de tari, analizand lista Forbes a celor mai bogati oameni din 1996 pana in 2010.

Pentru a fi calificat drept "superantreprenor", un om de afaceri trebuie sa fi obtinut cel putin 1 miliard de dolari. Vezi lista cu cei mai mulţi miliardari ajunşi bogaţi prin forţe proprii aici.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ