Tori Amos revine în România pentru un concert în Bucureşti

| 19 mai, 2014

Tori Amos, una dintre legendele muzicii contemporane, va sustine pe 19 iunie 2014 un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul promoveaza ultimul album de studio, intitulat "Unrepentant Geraldines", ce va fi lansat in aceasta primavara.

Biletele se pot achizitiona online de pe myticket.ro sau magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si casa de bilete a Salii Palatului.

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internationala, stilul sau fiind greu de incadrat intr-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal).

Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei.

Pret bilete concert Tori Amos:

95 lei

120 lei

150 lei

175 lei

245 lei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ