Toţi liderii suspecţi în cazul 'Motorina CFR' au fost reţinuţi

| 14 apr, 22:46

Toţi liderii grupului infracţional din dosarul 'Motorina CFR' au fost reţinuţi pentru 24 de ore, a declarat, joi seara, pentru AGERPRES, procurorul Alex Florenţa, şeful DIICOT Timişoara.

Potrivit acestuia, printre cei reţinuţi după audieri se află liderul de sindicat al mecanicilor de locomotivă din Regionala CFR Timişoara, Ioan Boloş, şi Gheorghe Borza, gestionarul-şef al depoului. De asemenea, a fost reţinută şi Alina Apostol, adjunctul Depoului. 

'Audierile continuă şi nu ştim câte reţineri vor fi în final', a adăugat procurorul. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ancuţa Morariu, a precizat pentru Agerpres că până la ora 20.00 în Arestul IPJ Timiş au ajuns patru reţinuţi de la DIICOT, cercetaţi în acest dosar. 

Potrivit unor surse poliţieneşti, alţi peste zece suspecţi au fost duşi, sub escortă, în Arestul Poliţiei Arad, întrucât în arestul din Timişoara nu mai era loc. 

Vineri, cu toţii vor fi prezentaţi judecătorilor, cu propunerea din partea DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ