TOTUL despre PUNCTUL lui DUMNEZEU. Concluzia este una singură

| 12 feb, 15:34

Esti mai mistic decat ceilalti? Este din cauza Punctului lui Dumnezeu, de pe creier. Oamenii de stiinta au descoperit ca aceasta zona este responsabila cu spiritualitatea.

Cercetatorii au descoperit persoanele care prezinta leziuni ale lobilor frontali si parietale au mai multe experiente mistice. S-a ajuns la aceasta concluzie dupa ce oamenii de stiinta au analizat mai multe tomografii craniene ale veteranilor de razboi, scrie Daily Mail. 

Se pare ca cei care au aceasta zona afectata sunt mult mai spirituali. Explicatia este simpla. Aceasta regiune a creierului este legata de functiile de inhibare, iar atunci cand prezinta leziuni, practic se deschide o "usa a perceptiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 08:30
valih777
Totul
Un nume asa de pompos pentru a spune TOTUL despre punctul lui Dumnezeu, iar in articol nu gasesti decat o lipsa totala de informatii, cum s-ar fi aruncat cu lopata niste cuvinte doar ca sa nu ramana curata pagina de ziar. Rusine nu va mai este, sa ne mancati timpul cu asa idiotenii?
14 feb, 11:35
Cami
Planul perfect de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicita-ne mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ