Tragedie în București. Un tânăr s-a înecat în Dâmbovița, altul, aproape de moarte

| 19 iun, 09:24

Un tânăr a murit în Dâmbovița, miercuri dimineață, în timp ce încerca să salveze un adolescent care nu reușea să iasă din râu, relatează Realitatea TV.

Tragedie, în această dimineață, în Capitală. Un tânăr s-a înecat, iar altul a fost la un pas să-și piardă viața în Dâmbovița, în apropiere de Grozăvești.

Potrivit martorilor, unul dintre bărbați a sărit în apă pentru a salva un tânăr care nu reușea să iasă din râu. Însă chiar el a întâmpinat probleme și nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Martorii și pompierii de la ISU București au intervenit și l-au salvat pe adolescent. Salvatorul a fost găsit însă decedat, după jumătate de oră.

Faptele au fost relatate și de Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov, la Realitatea TV.

”În jurul orei 6 a avut loc prima sesizare referitor la faptul că mai mulți tineri au intrat în râu și unul nu reușește să iasă la mal. Au fost trimiși pompierii, scafandrii și echipaje SMURD. Tânărul de 16 ani a reușit să iasă, a fost ajutat și de alți martori. Cel care a intrat să îl salveze nu a mai ieșit și a fost căutat timp de 30 de minute. A fost găsit, din păcate era decedat și nu s-a mai putut face nimic. Tânărul care a ieșit a fost transportat la spital cu o ușoară hipotermie”, a declarat oficialul ISU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ