Tragedie în Timiş, trei oameni au căzut într-o fântână şi au murit

| 08 aug, 09:39

UPDATE: Tragedie în Timiş, trei oameni au căzut într-o fântână şi au murit, în ciuda unei operaţiuni de ampoare a pompeirilor, potrivit opiniatimisoarei.ro.

UPDATE: După zeci de minute de eforturi din partea pompierilor, cei trei barbati au fost scosi din fântână, însă niciunul nu mai era in viaţă. Doi dintre ei erau tata si fiu, de 50, respectiv 25 de ani, iar al treilea avea 34 de ani.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Oamenii au căzut în fântâna adâncă de 20 de metri în timp ce o curăţau, într-o localitate a comunei Traian Vuia.

Potrivit primelor informații, se pare că doi dintre bărbați au coborât în fântână pentru a o curăța, s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon și au leşinat. A treia persoană i-a văzut și a coborât să-i ajute, însă, de asemenea, și-a pierdut cunoștința. Conform unor surse citate de lugojinfo.ro, o posibilă cauză a nenorocirii ar putea fi utilizarea unei pompe cu combustibil pentru scoaterea apei din fântână, vaporii sufocându-i pe cei trei.

La locul accidentului au fost trimise o autospecială de descarcerare, două autospeciale de serviciu, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 11 subofiţeri ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă Timiş.

Tag-uri: accident, Timis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ