Tragedie: un politician român a încetat din viaţă

| 09 mar, 10:35

Veste şoc în mediul academic şi politic ieşean. Prof. univ. dr. Tiberiu Brailean a încetat din viaţă în cursul dimineţii de duminică, după o grea suferinţă. Brailean a decedat după mai multe zile petrecute în spital, în urma unui stop cardio-respirator sever.

Profesorul de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" a avut un cheag de sange la un picior, lucru care a condus apoi la o embolie pulmonara, scrie bzi.ro.

Tiberiu Brailean s-a nascut pe 9 ianuarie 1960, in judetul Suceava. Intre anii 1980 si 1984 a urmat cursurile Facultatii de Stiinte Economice Iasi, Sectia Finante-Contabilitate. In 1990 a urmat studii postuniversitare de comert exterior la Ministerul Comertului Exterior, iar din anul 1997 a devenit doctor în economie.

Tiberiu Brailean a fost atat consilier local, cat si consilier judetean. De fiecare data a fost ales pe listele fostului PDL, insa nu a reusit sa-si duca mandatul pana la capat. Ulterior, a fost si consilier personal al presedintelui Consiliului Judetean Iasi. In ultima vreme nu s-a mai implicat in politica, el demisionand din PDL inca de anul trecut, preferand sa se dedice activitatii didactice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ