Traian Băsescu a început campania electorală. Primul atac a fost îndreptat către liderul PSD

| 15 noi, 11:23

Liviu Dragnea a realizat cea mai mare performanță - în trei săptămâni de la câștigarea alegerilor în interiorul PSD a reușit să-și trimită partidul în opoziție, a declarat sâmbătă, la Cluj-Napoca, liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu.

''Este primul președinte care reușește performanța aceasta. De regulă, alegerea unui președinte dă un imbold partidului. El a reușit în trei săptămâni de președinție să-și bage partidul în opoziție și să mai meargă și cu căciula în mână să spună că dați-ne un prim-ministru. A fost un spectacol de zile mari la prima rundă de convorbiri de la Cotroceni'', a spus Traian Băsescu.

Citește și:  Băsescu: Atacurile de la Paris au declanşat UN RĂZBOI contra Europei. România este pregatită să prevină un atac terorist

Sâmbătă a avut loc la Cluj-Napoca o întâlnire a Consiliului Executiv Național al organizației de tineret a MP, urmată de Colegiul National al Mișcării Populare și de o întâlnire organizatorică zonală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ