Traian Băsescu are un nou ginere! Ioana Băsescu s-a măritat în SECRET

| 02 iun, 2014

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, s-ar fi căsătorit duminică dimineaţă cu avocatul Radu Pricop în Azuga, conform unor localnici citaţi de enational.ro.

Ioana Băsescu şi Radu Pricop s-au căsătorit la primăria Azuga, duminică dimineaţa, după o relaţie de un an de zile. Localnicii spun că sunt mândri de alegerea făcută de Ioana şi au precizat că ar fi avut loc şi o petrecere discretă pentru cei doi miri.

Cununia a avut loc duminică dimineaţă, la ora 9.00, la Primăria Azuga, iar la ceremonie au fost prezenţi doar părinţii mirilor. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat la România TV, că fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie. "Au fost opt persoane, au fost alături de ei părinţii Ioanei şi cei ai mirelui. A fost civilizat, doi miri frumoşi, îmbrăcaţi elegant şi atât. Totul a durat 15 minute", a spus Constantin Samson.

Surprinzător, Elena Băsescu nu a participat la ceremonie.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo din formaţia Proconsul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ