TRAIAN BĂSESCU, huiduit după două ore de audieri la Parchetul General. Ce a declarat la plecare VIDEO

| 24 mar, 13:45

Traian Băsescu a fist audiat astăzi mai bine de două ore la Parchetul General, în dosarul în care este urmărit penal pentru şantaj şi ameninţare la adresa Gabrielei Vrânceanu Firea. În faţa sediului s-au adunat mai mulţi oameni care protestează faţă de fostul preşedinte.

UPDATE. Traian Băsescu a părăsit sediul Parchetului General după mai bine de două ore faţă în faţă cu procurorii. Huiduielile mulţimii au continuat, iar preşedintele nu s-a oprit pentru declaraţii. El şi-a făcut loc cu greu printre jurnalişti, culoarul spre maşină fiind deschis de SPP-iştii care l-au însoţit.

Traian Băsescu a precizat doar că "A fost o declarație completă pentru clarificarea lucrurilor. Tot ce este necesar am povestit."

Un reporter l-aîntrebat: "Vă e frică de cătușe?"

Traian Băsescu: "Mie nu îmi e frică de lege."

UPDATE. Traian Băsescu a ajuns la Parchet. La coborârea din maşină a fost întâmpinat cu huiduieli puternice.

El a intrat în sediul Parchetului fără declaraţii. O singură remarcă a avut la o întrebare a reporterilor, "în ce postură vă aflaţi azi?":

"Mă aflu într-o postură normală pentru România".


Traian Băsescu este aşteptat să sosească la parchet la 14.30. Fostul preşedinte şi-a angajat un apărător specializat în drept penal, iar altul în drept constituţional.

Săptămâna trecută, când procurorii l-au anunţat că este urmărit penal, Băsescu nu a vrut să dea declaraţii, invocând faptul că nu cunoaşte conţinutul dosarului.

Traian Băsescu
este acuzat de şantaj şi ameninţare de către senatorul Gabriela Firea, în urma unor declaraţii făcute la o emisiune TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ