TRAIAN BĂSESCU, acuzat de AMENINŢARE: Sunt pregătit pentru orice

| 02 sep, 08:37

Traian Băsescu a ajuns miercuri la Parchetul General, fiind citat în dosarul deschis după plângerea Gabrielei Firea, care îl acuză pe fostul preşedinte de şantaj.

UPDATE 11.33 Traian Băsescu a ieşit de la Parchet. El a declarat că acuzaţia împotriva lui a fost schimbată de la şantaj la ameninţare.

"S-a schimbat încadrarea, de la şantaj la ameninţare", a declarat el.

Pentru ameninţare, pedepsele prevăzute în Codul Penal sunt de un an de închisoare sau amendă penală.

Întrebat despre această nouă turnură, el a spus: "Înseamnă că ușor, ușor justiția se apropie de adevăr", a adăugat fostul șef al statului.

Înainte de a se urca în mașină, Băsescu i-a salutat pe protestatarii care l-au huiduit pe toată perioada în care acesta a fost audiat la Parchet.

 

UPDATE 11:02 "Sunt pregătit pentru orice", a declarat fostul preşedinte la intrarea în Parchetul General. Băsescu a ajuns la Parchetul General cu puţin înainte de ora 11.00 şi a trecut cu greu printre numeroşii jurnalişti şi curioşi adunaţi la intrare.

El a spus că nu are emoţii, pentru că nu a încălcat legea.

Venirea fostului şef de stat a fost acompaniată şi de câteva huiduieli răzleţe, mai multe persoane strigând: "La puşcărie!".

Este a treia oară când Traian Băsescu ajunge să stea faţă în faţă cu procurorul care se ocupă de acest caz.

Anul trecut, senatorul Gabriela Firea a spus că firma care i-a vândut Ioanei Băsescu cele aproape 300 de hectare de pământ agricol la Nana ar fi fost inactivă la momentul tranzacţiei. În replică, fostul şef al statului i-a transmis senatoarei "să se uite pe tarlaua soţului primar. Poate nu-l mai găseşte acasă. În parohia lui se întâmplă lucruri rele."

Drept urmare, Gabriela Firea a făcut plângere la Parchet, pe motiv că s-a simtiţit jignită şi ameninţată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 07:52
Doina Balasa
Pregatit sa castigi?
Buna tuturor ! Ești in căutarea unei oferte de lucru, care sa-ti suplimenteze veniturile? Aceasta oferta este exact ceea ce cauti ! Vei colabora cu noi, la extinderea globala a unui proiect unic in Romania, ce se desfasoara exclusiv online ! Acest proiect, care momentan se afla la nivel national, este si pentru tine, mai ales dacă te interesează un program de lucru flexibil, ceea ce înseamnă să poți lucra de acasă sau de oriunde dorești, indiferent de locul sau locația unde te afli, pentru cel mult 3-4 ore pe zi. Plata caștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Avem nevoie de oameni serioși si ambitioși, care vor să devină liberi financiar și totodată să dorească sa-i ajute pe ceilalți să obțină același lucru! Trimite-mi acum pe adresa de email: [email protected] un mesaj cu textul “vreau detalii “ !
02 sep, 15:11
ion
daca justitia ar fi intradevar independenta,astazi Basescu,nu avea procurorul tupeul sa schimbe condamnarea,din santaj in amenintare.Rusine acestor procurori,slugi ale politicului.
02 sep, 13:36
LENIN SI STALIN
TEMBELUL BETIV SI CURVAR
A AMENINTAT POPORUL ROMAN DE CAND LA FATAT MASA, IN SANT.
DI,BOALA,NENOROCITA CU FAMILIA TA DE HANDICAPATI,URATI SI CRIMINALI
LA SATANA CU NEAMUL TAU.BETIVULE DE BALACEANCA,JILAVA=PANA MORI
02 sep, 14:05
Engels si Marx
traiasca PCR si tov.Ponta
02 sep, 12:12
Mirela Palada
la 9 luni de la amenintari,Gaby de la PSD a nascut un copil frumos si sanatos...
o fi trecut Basescu de la amenintari la fapte sau organizatia PSD Voluntari s-a mobilizat puternic,fie Pandele ?Dl avocat,are datoria sa faca lumina..sau macar sa se vada o "fanta"
succes

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ