Traian Băsescu: Au fost câteva probleme, dar, cu bunăvoinţa tuturor, acordul cu FMI a fost finalizat

| 16 iul, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la începutul întâlnirii cu directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, că, deşi au existat câteva probleme, acordul cu FMI a fost finalizat.

"Am reuşit să finalizăm al doilea acord cu FMI. Să fim cinstiţi, au fost câteva probleme, dar, cu bunăvoinţa tuturor, acordul a fost finalizat. Acum trebuie să pornim unul nou. Voi fi direct. Iniţial, Comisia Europeană nu prea a fost în favoarea unui nou acord, doar pentru că nu au astfel de reglementări referitoare la ţări cărora nu li se mai aplica procedura de deficit bugetar excesiv - ştiţi problema...dar am reuşit să avem o înţelegere cu Comisia Europeană, acum putem continua", a spus preşedintele, la întâlnirea de la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional se află pentru două zile la Bucureşti. Christine Lagarde a avut luni o întâlnire cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 2013
pensionar
Sa se introduca legea 18, sa vedem cine a furat AVUTIA NOATRA A POPORULUI in 23 ani, si a facut avere fabuloasa fara munca.Ar fi bani si nu am fi nevoiti de curbe de sacrificiu din parte milioanelor de saraci.TREZITI VA MILIOANE DE SARACI PANA MAI PUTEM SUPRAVETUI, CA BOGATI NE FURA SI COAJA DE PITA DIN GURA MURIBUNDULUI SA FIE EI NAI BOGATI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ