Traian Băsescu: Barna şi Orban au mizat pe laşitatea mea. A fost o eroare. Nu fug de lupte politice

| 26 aug, 20:31

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a declarat că Nicuşor Dan nu va câştiga alegerile şi nu se aşteapta ca Gabriela Firea să fie realeasă primar.

"Nu am niciun sentiment de regret că am decis intrarea în cursă. Nu am nicio o undă de mustrări de conştinţă la ideea că ar câştiga Firea. Nu o să câştige. Niciunul din cei doi nu ştie ce-i de făcut în Capitală. Nu cu procesele mai oprim o construiţă sau cu ochelari şi duşi pensionarii în Grecia se face treabă în Bucureşti. Vremea găleţii a trecut şi trece şi vremea cumpărării voturilor din bugetul de stat. Atunci am putea asista la un rezultat spectaculos", a afirmat Traian Băsescu într-un interviu pentru Adevarul.

Citeşte şi Băsescu despre alegerile la Primăria Capitalei: Mă bazez pe cei care n-au văzut în Firea şi în Nicuşor Dan o soluţie

Întrebat dacă este de părere că Dan Barna şi Ludovic Orban au mizat că nu vor candida la Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns: "Da. Au mizat pe laşitatea mea. A fost o eroare. Eu nu fug de lupte politice. Nu am nicio zgârietură pe spate, le am pe toate pe piept. Am o datorie faţă de bucureşteni. Eu cred că e o candidatură care ajută PMP. Câţi din candidaţii PNL şi USR la sectoare îi cunoaşteţi".

Traian Băsescu a mai explicat că principala problemă a Bucureştiului este gunoiul, în condiţiile în care doar 9% din liniile de sortare recuperează material reciclabil. Acesta afirmă că vrea să se facă o fabrică de procesare a gunoiului, cu fonduri europene.

Citeşte şi Nicuşor Dan despre alegerile pentru Primăria Capitalei: Această campanie electorală este între Gabriela Firea şi mine

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ