TRAIAN BĂSESCU despre DAN VOICULESCU: Vedeți că-i vai steaua lui!

| 14 iul, 2014

Băsescu-Voiculescu. Președintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni, într-o conferință de presă, de o jurnalistă de la Antena 3 dacă îl cunoaște pe Marian Căpățână, implicat în dosarul în care fratele său, Mircea Băsescu, a fost trimis în judecată pentru trafic de influență.

Băsescu-Voiculescu. „Avea nevoie Voiculescu de asta? Vedeți că-i vai steaua lui cu pământurile!”, a răspuns președintele. Șeful statului a mai spus că s-a lămurit acum de ce televiziunea Antena 3 era supărată când familia sa a cumpărat legal terenul de la Nana: „Voiculescu pusese ochii și pe acest teren și voia probabil să-l arendeze cumva. Nu numai cele 2.000 de ha pe care le are chiar lângă terenul meu.”

O serie de documente publicate de jurnalistul Robert Turcescu pe blogul său arată cum a arendat imperiul financiar al lui Dan Voiculescu mii de hectare de pământ aparţinând Academiei Române.

Preşedintele Traian Băsescu a comentat faptul că este "vecin" de teren agricol cu Dan Voiculescu, în sudul României, afirmând că fondatorul Intact "a preferat să apeleze la pământul statului şi să nu-şi plătească arenda".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 2014
Liviu
Băsescule nu știu care ii mai rau, în curând o sa înfunzi pușcăria alături de frate-tu!
15 iul, 2014
mihu
.
:)) s-a gasit tocmai Basescu sa vorbeasca... Pai el este inca protejat de functia pe care o are, dar dupa ce termina cu presedintia o sa fie vai de steaua lui de marinar hot.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ