DOCUMENT. Rechizitoriul DNA din dosarul lui Mircea Băsescu

| 15 iul, 2014

Rechizitoriul DNA din dosarul de trafic de influenţă al lui Mircea Băsescu a fost făcut public.

Documentul a fost publicat de ştiripesurse.ro şi poate fi consultat AICI.

Fratele presedintelui a fost arestat pe data de 20 iunie, fiind suspectat de procurorii DNA ca ar fi urmarit sa intervina in justitie pentru a obtine sentinte favorabile pentru interlopul Sandu Anghel, cunoscut si sub numele Bercea Mondial.

Procurorii DNA au dispus luni trimiterea in judecata a fratelui presedintelui si a celui care ar fi intermediat banii intre acesta si familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Marian Capatana.

Cei doi au fost trimisi in judecata in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca ar fi primit mita de la rudele lui Sandu Anghel pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Citeşte şi: DOSARUL BĂSESCU BERCEA. Scandalul Mondial continuă, noi înregistrări bombă cu Mircea Băsescu

Procurorii anticoruptie arata ca Mircea Basescu este trimis in judecata pentru trafic de influenta, in vreme ce Marian Capatana este acuzat de complicitate la infractiunea de trafic de influenta.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanta, cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in acest dosar.

Citeşte şi:  Mircea Băsescu – pericol public. Traian Băsescu – nu ştia nimic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ