Fiica lui Bercea Mondial: Mircea Băsescu s-a oferit să intervină pentru tata

| 15 iul, 2014

Fiica lui Bercea Mondial face noi dezvăluiri incendiare în scandalul de şantaj. Izaura susţine că Mircea Băsescu a fost cel care s-a oferit să-l scoată pe interlop din puşcărie.

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spune că Mircea Băsescu l-ar fi trimis la fratele său pe Marian Căpăţână să ceară bani pentru a interveni în favoarea tatălui lor.

Citeşte şi: Mircea Băsescu afla dacă iese din arest

"Eu nu ii dadeam banii astia lui Mircea Basescu daca nu venea Marian Capatana la noi. Nu ne-am dus noi la el sa spunem «nasule, intervino tu sa-l scapi pe tata». Nu aveam curajul sa incercam sa spunem noi vorba asta pentru ca el era frate de presedinte, nu indrazneam", a povestit Izaura Anghel, la Antena 3.

"S-a judecat mentinerea lui tata in ziua aia si a ramas in pronuntatee si il suna Marian Capatana pe frate-miu sa se intalneasca cu el si ne-a spus ca l-a trimis Mircea Basescu la noi ca sa intervina pentru tata, pentru suma de 600.000 de euro", a menţionat fiica lui Bercea Mondial.

Cererea de revocare a măsurii arestării preventive depusă de Mircea Băsescu se judecă marţi la Tribunalul Bucureşti.


Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ