TRAIAN BĂSESCU, despre disputa din Senat privind decizia CCR: Prima oară când o Cameră devine ridicolă

| 21 apr, 16:47

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat,în cadrul unei intervenții telefonice pentru postul B1Tv, că situația din Senat privind decizia Curții Constituționale de a redacta și publica în Monitorul Oficial hotărârea din 25 martie în cazul lui Dan Șova este un caz de abuz în serviciu din partea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Băsescu a explicat că nu Comisia Juridică ar trebui să redacteze hotărârea, ci Secretariatul Senatului.

„Dați-mi voie să vă spun un lucru: Cred că e prima oară când o Camera a Parlamentului, prin președintele ei, devine ridicolă. Nu mai are nicio treabă domnul Boboc de la Comisia Juridică. Comisia a trimis un raport către plen care a dat un vot, iar Tăriceanu nu a pus în aplicare hotărârea plenului, refuzând să emită o hotărâre, e clar că nu domnul Boboc și Comisia Juridică mai are vreo treabă. Tăriceanu trebuie să ordone Secretariatului Sentului să redacteze o hotărâre în care să spună ce s-a votat la domnul Șova. Este foarte clar că acest vot trebuie publicat în Monitorul Oficial”, a declarat Băsescu.

Totodată, fostul șef al statului a fost întrebat dacă se încadrează la obstrucționarea justiției faptul că Senatul nu oferă DNA documentele solicitate până în data de 22 aprilie.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, atac fără precedent la adresa lui Tăriceanu: s-a pricopsit cu un abuz în serviciu de toată frumusețea


„Și la abuz în serviciu din partea președintelui Senatului. Discutăm de un abuz în serviciu grosolan al președinteluI Senatului și la obstrucționarea justiției, are două articole pe care nu știu cum o să le susțină”, a mai spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ