Traian Băsescu, despre mitingul anunțat de PSD: O demagogie! Măi Dragnea, 90% suntem familişti!

| 17 apr, 11:54

Train Băsescu face "E altă demagogie, un milion de oameni în stradă pentru familie. Măi Dragnea, 90% suntem familişti! Care cu o nevastă, care cu două la viaţa lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat şi femeie. Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăştia nu au idei", a declarat Traian Băsescu, luni, la B1 Tv.

"Gândiţi-vă cum îi spui soţiei: măi femeie, hai să mergem în stradă, că ne-a chemat Dragnea să apărăm familia. Păi, îţi dă femeia cu tigaia în cap. Îţi spune: nu eşti sănătos, dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Braşov, du-mă, ştiu eu, să facem un week-end împreună, decât în stradă", a mai spus Băsescu.

Partidul Social Democrat va organiza luna viitoare un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ