Traian Băsescu despre vizita la Ungheni: Beau o bere şi plec mai departe

| 21 iul, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că a ales să vină la Ungheni, în judeţul Argeş, după ce a consultat invitaţiile din apropierea Bucureştiului şi şi-a spus: "Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe".

"Eu eram în Bucureşti, mi-am terminat treaba acum o oră şi jumătate, două ore şi am zis: "Unde să beau o bere?". M-am uitat pe invitaţiile din apropierea Bucureştiului şi era Ungheni. Şi atunci am zis: "Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe. Vă doresc la toţi sănătate şi astăzi să va distraţi!", a declarat Traian Băsescu în aplauzele asistenţei.

Ulterior, preşedintele a primit cheia localităţii argeşene Ungheni de la primarul comunei Iulian Miu şi o icoană pentru soţia sa Maria Băsescu, din partea unei doamne din localitate.

"Doamnă, vă mulţumesc mult pentru icoană, o să o transmit soţiei. Ea ştia că astăzi o să ajung la Constanţa, unde se află şi se vede că nu a fost acasă când m-am îmbrăcat, că uite ce cămaşă am putut să iau pe mine. Distracţie plăcută!", a mai spus Traian Băsescu.

Înainte să ajungă la Ungheni, unde s-au sărbătorit Zilele comunei, şeful statului s-a aflat la Costeşti, tot în judeţul Argeş. La sosirea la Costeşti, preşedintele a mers la Primărie, unde a avut o scurtă întâlnire cu primarul, după care a mers la Târgul de Sfântul Ilie, el refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.

"Mă simt bine. Este sărbătoare", a spus şeful statului, evitând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Băsescu i-a salutat pe cei prezenţi la târg, dând mâna şi stând de vorbă cu mai mulţi localnici. Şeful statului s-a fotografiat cu unii dintre aceştia sau ţinând în braţe copii ai localnicilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ