Traian Băsescu DEZVĂLUIE de ce nu a mai răspuns la telefon

| 14 oct, 21:07

Numărul impresionant de apeluri telefonice primite de fostul preşedinte Traian Băsescu în doar câteva zile de la publicarea numărului personal a dus la blocarea telefonului. Fostul şef de stat a subliniat că îşi va schimba aparatul şi va putea răspunde tuturor apelanţilor.

"Numărul uriaş de apeluri pe care le-am primit începând de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai făcut faţă, touchscreen-ul s-a blocat şi de aceea nu am reuşit să răspund tuturor. De mâine, voi avea un telefon nou şi nu vor mai fi probleme care să împiedice dialogul meu cu dumneavoastră", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

La mai puţin de o zi de la publicarea numărului pe cea mai importantă reţea de socializare Băsescu primise peste 1.000 de telefoane după ce a publicat numărul său de telefon. El a declarat că aproape toate au fost încurajatoare şi că "cele trei care au fost negative au fost decente''.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, centrală telefonică: peste 1.000 de apeluri după ce şi-a publicat numărul


Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 06:38
Florin
Lucreaza de acasa!
Start rapid si usor! Bani la domiciliu!
Cautam urgent colaboratori extrem de seriosi pentru lucru la domiciliu. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Numai persoanele foarte serioase sunt rugate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ