Traian Băsescu e în vacanță, la Neptun

| 24 iul, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, miercuri dimineaţă, la vila de protocol din staţiunea Neptun, el anunţând, în urmă cu aproximativ două săptămâni, că va merge în vacanţă pe litoral.

Şeful statului a ajuns cu elicopterul la vila de protocol din staţiunea Neptun, unde va rămâne pentru câteva zile de vacanţă, susţin surse locale.

În 11 iulie, Traian Băsescu declara că va merge în vacanţă la Neptun, la vila de protocol, adăugând că în cursul verii ar urma să ajungă şi la Covasna.

Băsescu a petrecut pe litoral şi minivacanţa de 1 Mai, precum şi pe cea de Rusalii.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 2013
pensionar
Vad ca traieste din plin viata de -REGE AL ROMANIEI- cand noi pensionari am fost ultima data in statiune in 1988,de atunci la casa pensionarilor un suc su napolitane.Efrumoasa viata de rege cand de 19 ani nu faci nimic pentru saraci, pensionari, someri romaniei.Sa nu mai aratati pe ceusescu ca asta traieste in lux fara munca de 1000 de ori.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ