TRAIAN BĂSESCU: Fac un apel la toți românii să înțeleagă capcana către care îi împing Antenele lui Voiculescu

| 27 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la Congresul Extraordinar al Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, de la Poiana Brașov, alături de Elena Udrea, președintele PMP și candidat la președinția României. Cu acest prilej, președintele a făcut apel la toți românii să înțeleagă capcana către care îi imping Antenele lui Voiculescu.

”Depinde de romani sa voteze un candidat care sa nu faca drumul intors sau nu o vor avea, dar vor constata ca s-au inselat, dar va fi prea tarziu. Fac un apel nu doar catre cele doua partide care au decis sa mearga intr-oa alianta electorala si politica, fac un apel la toti romanii sa inteleaga capcana catre care ii imping Antenele lui Voiculescu, un imperiu Grivco, un imperiu construit pe banii Securitatii, nu este declaratie politica ceea ce va spun”, a spus Traian Băsescu.

Iată principalele declarații făcute de șeful statului la congresul PNȚCD:

- Iesirea din Parlament a PNȚCD este o dispariției care trebuie demontată, am facut eforturi sa pun cap la cap cele trei facțiuni din partid. Din păcate, nu am reușit, nu aș vrea să spun din ce cauză, am insistat la revenirea alianței din 2012, PNȚCD este reprezentat în Parlament. PNȚCD trebuie să revină în Parlament cu grup parlamentar, mai cu seamă pentru apărarea statului de drept. Era nevoie de o atitudine politică în primul rând.

- Ce am inteles de la inteleptii partidului dvs a fost ca era nevoie de o curatare a societatii romanesti de propriul ei trecut, era nevoie de o atitudine politica in primul rand, si aceasta realitate pe care am inteles-o de la dl Coposu, dl Diaconescu, dl Garben, a fost o realitate pe care am inceract sa o materializez si am reusit partial in mandatul meu, fie ca vorbim de condamnarea comunismului, nevoia predarii arhivelor fostei securitati. Astazi 12 milioane dintre dosarele foste Securitati sunt la CNSAS. S-au deschis arhivele statului. Astazi nu este suficient valorificat acest lucru, daca ar fi mai popularizat ceea ce s-a gasit in arhive, nu ar mai exista indoaiala ca trebuie condamnata propaganda de tip bolsevic pe care unele televiziuni.

-  Astazi, printr-o propaganda ticaloasa, foarte multi vor sa ne aduca inapoi, daca nu la comunism, macar inapoi in vremea regimului lui Iliescu si Nastase. Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseurului. Dupa ce se va intoarce din SUA, cu siguranta va condamna faptul ca o doamna ca doamna Andronescu sau un domn ca dl Nica sunt suspicionati de DNA”.

- Cum este posibil ca oameni care nu cred in valorile democratice sa indrazneasca sa candideze la functia de presedinte al Romaniei. Cum, la fel, ma intreb cum reusesc sa fie credibili candidati care in vara lui 2012 loveau fara regret in statul de drept si care nici astazi nu recunosc ca a fost o greseala enorma care a decredibilizat Romania. Astazi, in lista de candidati, nu avem prea multe alternative.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 2014
mihu
.
Da, da...cine te mai crede basescule dupa cate ai facut acestei tari? nu te mai crede nimeni.
29 sep, 2014
ronny
aberatii
basescule, nu cred ca esti cea mai potrivita persoana sa dea sfaturi. las-o balta. nu mai intereseaza pe nimeni ce zici matale
29 sep, 2014
kiaburu
............
basescule esti pe duca betivanule nu te mai ia nimeni in serios mincinosule esti rusinea romaniei
27 sep, 2014
nemuriciul
de luat aminte...
Preşedintele Băsescu este unul din puţinii sprijinitori ai instituţiilor şi statului de drept în România de azi. Contribuţia lui la eliberarea justiţiei de chingile traficului de influenţă, la demontarea lentă a uriaşelor FĂRĂDELEGI care ne-au prăbuşit ţara este MARCANTĂ şi va fi menţionată în istorie.

Bravo DNA şi ANI , două din puţinele instituţii care îşi fac imparţial datoria şi încep să bage la închisoare pe cine trebuie. Merită banii contribuabililor! ..."Călătoria continuă!" - pentru ridicarea noastră din disoluţia abuzului, minciunii, delapidărilor şi a altor încălcări grave ale legii la nivel înalt, guvernamental.

Ce diferenţă faţă de TAGMA JEFUITORILOR care s-au instalat la guvernare şi în Parlament! Ei urăsc DNA şi normele europene (fiindcă îi deranjează la furat şi la incompetenţă) şi pregătesc înscăunarea unui totalitarism al partidului unic, pentru a se apăra unul pe altul şi a fura în linişte din truda noastră! 18 miniştri penali şi cam tot atâţia schimbaţi, retraşi sau care urmează să aibă aceeaşi soartă este deja prea mult!

La vot, fraţilor, FIINDCĂ NU PUTEM NOI DUCE CÂT POT EI ÎNCĂLECA!
27 sep, 2014
PEDAGOGUL
mizeriile turnatorului Basescu
Mizeriile acestui turnator nu merita efortul de a fi comentate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ