Când Iohannis apare, soare nu răsare

| 28 sep, 2014

Klaus Iohannis candidat. În plin scandal legat de posibila incompatibilitate, Klaus Iohannis își lansează candidatura pentru Palatul Cotroceni în fața Guvernului. Chiar dacă decizia Înaltei Curții de Justiție și Casație stă deasupra viitorului primarului de la Sibiu, liderul liberal a chemat susținători din toată țara să fie martori la evenimentul de continuare a regimului Băsescu, instalat în România de 10 ani.

Klaus Iohannis ANI. Peste doar două zile, Curtea Supremă va lua o decizie definitivă în dosar după ce Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul Agenției Naționale de Integritate. Mai mult, Parchetul General a închis recent dosarul în care Klaus Iohannis era acuzat de conflict de interese, după ce în calitate de primar al Sibiului a semnat un contract cu o tipografie a Forumului Democart al Germanilor, formațiune pe care acesta o conducea.

Oare ce politică de viitor are Klaus Iohannis pentru România în contextul în care multe dosare planează deaspura capului său? Riscul ca România să se trezească peste noapte cu un Președinte incompatibil este destul de mare! Iohannis este susținut astfel de mafioții de seamă ai PDL și PNL pentru a scăpa din maldărul de dosare ce au adus statul prejudicii imense.

Citeşte şi: Klaus Iohannis își pierde calmul... și avantajul electoral

Alături de Klaus Iohannis s-au înrolat în cursa pentru Palatul Cotroceni o colecție de personaje cu probleme grave în Justiție sau a căror imagine publică a fost puternic șifonată în ultima perioadă. Cei care au pus bazele regimului Băsescu în 2004 sunt astăzi reactivați de către Președintele PNL, căci prin Alianța Creștin Liberală a fost repusă pe tapet mafia portocalie.

Miting ACL. În spatele evenimentului de lansare a candidaturii a lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, organizat într-un miting în Piața Victoriei, se află Felix Tătaru, omul care i-a făcut campanie lui Traian Băsescu în 2004. De altfel, unii politicieni vorbeau încă de zilele trecute că Tătaru este cel care a organizat lansarea prezidențiabilului ACL.

Să fie o simplă coincidență faptul că omul din spatele campaniilor anterioare ale lui Traian Băsescu este cel care a organizat lansarea din București a lui Klaus Iohannis? Mai curând, implicarea susținătorilor lui Băsescu în campania lui Iohannis arată un sprijin direct și o continuare evidentă a regimului Băsescu pe mai multe planuri.

Și acestă reactivare a pilonilor ce au pus bazele sistemului Traian Băsescu demonstrază cum Președintele îl protejează pe Iohannis, acesta fiind prezent la evenimentul PNȚCD.  De altfel, participarea lui Băsescu la o acțiune politică a PNȚCD de susținere explicită a candidaturii Elenei Udrea la Președinție reprezintă încă o încălcare gravă a Constituției Române.

Chiar dacă toate butoanele regimului Băsescu au fost declanșate pentru a-l da Președinte al României pe Klaus Iohannis, lansarea candidaturii prezidențiabilului ACL a fost un total eșec! Deși Alianța Creștin Liberală se aștepta să aibă alături 50 000 de susținători lângă primarul Sibiului în cursa prezidențială, Klaus Iohannis nu a reușit să strângă atâția simpatizanți. Reporterii stiripesurse.ro au transmis de la fața locului că evenimentul a fost un eșec de mobilizare, unde doar jumătate dintre cei care s-au anunțat au participat la lansare, în jur de 10-15 mii de oameni la miting.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS și-a lansat candidatura în fața Guvernului: România să devină țara lucrului bine făcut!


Susținătorii ACL din Piața Victoriei erau participanți apatici, fără chef, dezamăgiți chiar și de vremea de afară! Bucureștenii au fost foarte iritați de tarficul blocat în Piața Victoriei de mitingul lui Iohannis, deoarece circulația a fost restricționată în Centrul Capitalei în timpul evenimentului de prezentare a candidaturii venite din partea fuziunii PNL- PDL.

Discursul lui Klaus Iohannis a fost unul plictisitor și fără vlagă, ce nu a însuflețit atmosfera apăsătoare și friguroasă cauzată în cea mai mare parte de vremea rece de afară. Totodată, chiar organizatorii evenimentului au precizat că lansarea va fi „un eveniment clasic de campanie”, în care Klaus Iohannis va vorbi la finalul evenimentului, în care nu se va aduce nimic nou și ajutător situație actuale din România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 2014
Adrian Razvan
Oferta urgenta de locuri de munca!
Esti perseverent ? Ai rabdare ? Esti responsabil ? Esti ambitios ? Crezi in tine, si in succesul tau ? Ai ambitia de a deveni independent ? Daca da, iti garantez si te voi invata pas cu pas cum sa iti atingi telurile ! Vom deveni parteneri, buni prieteni, capatam incredere deplina unul in altul si CASTIGAM ! Nu este nevoie decat de un calculator conectat la internet. Pentru mai multe detalii astept un mail de la tine la aceasta adresa : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ