Iohannis le spune românilor să nu aștepte explicații cu privire la problemele sale

| 27 sep, 2014

La fel ca predecesorul său la șefia PNL, Klaus Iohannis nu se remarcă neapărat printr-o poziție constantă în privința  declarațiilor pe care le face.

Acum, fie că vorbim despre propunerea de premier din partea ACL, de modul în care se raportează la suspendarea lui Băsescu din 2012, fie că ne referim la explicațiile în privința felului în care și-a achiziționat cele șase case,  declarațiile prezidențiabilui ACL par să se schimbe de pe o zi pe altă, fapt ce demonstrează că edilul Sibiului nu este chiar sincer în afirmațiile făcute din moment ce revine atât de des asupra lor. Ultima contradicție a lui Iohannis are legătură cu obiceiurile de vot ale românilor.

Astfel, după ce în urmă cu doar câteva zile Iohannis afirma că nu este dispus să facă nicio înțelegere cu o altă formațiune politică în turul II al alegerilor, pentru că românii votează OMUL la prezidențiale, iar partidul sau alianța politică care îl susține, ieri, acesta a declarat că  pe români nu-i interesează procesul său cu ANI. În mod cert ne confruntăm cu o contradicție a declarațiilor, pentru că procesul cu ANI vizează fix persoana Iohannis neavând legătură cu formaținea politică din care face parte.  “Acum, dacă se discută aşa mult despre acest caz cred că ar fi important să scăpăm de această discuţie. Campania nu trebuie să fie despre dosarul lui Iohannis cu ANI. Fondul cazului nu interesează pe omul de rând. Cred că e important să nu mai fie viciată campania de nişte teme folosite de contracandidaţii mei pentru a induce nesiguranţa. E important să ajungem în faza în care ne ocupăm de lucrurile importante”, a explicat Iohannis.

Prin urmare, pe principiul “să nu crezi ce vezi, să crezi ce-ți spun eu”,  Iohannis le spune românilor să nu aștepte explicații cu privire la problemele sale, dar așteaptă ca aceștia să voteze cu omul Iohannis, cel care se confruntă cu o serie de nereguli privind regimul incompatibilităţilor, dar și modului în care și-a acumulat averea. Prezidențiabilul ACL se află, iar, în situația în care silenzio stampa nu-i folosește la nimic, ci dimpotrivă. Iohannis a intrat în campania electorală pentru președinția României mizând pe eficiența mitului neamțului și asumându-și profilul unui om cinstit și serios, strategie care, aparent, nu a fost adaptată candidatului al cărui numele apare în prim-planul unor grave nereguli, tăcerea lui nefăcând altceva decât să adâncească prăpastia dintre el și alegători, prin stimularea suspiciunilor în ceea ce-l privește.

Revenind la problemele lui Iohannis cu Agenţia Naţională de Integritate, care a constat starea de incompatibilitate a primarului de la Sibiu, nu este una nouă, procesul durează deja de un an şi jumătate. În 24 aprilie 2013, ANI a constatat că edilul se află în stare de incompatibilitate întrucât avea şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale. Conform celor spuse de Iohannis “probabil marţi, în 30, se va stabili un termen de judecată şi atunci vom vedea când este termenul”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 sep, 2014
lorenu
oportunitate
Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ