Voiculescu, REVOLTAT, îi dă replica lui Traian Băsescu: Tu ce ai realizat?

| 30 sep, 2014

Dan Voiculescu a ţinut să-i dea replica lui Traian Băsescu ce a afirmat, sâmbătă, la Congresul PNŢCD, că fondatorul PC a înfiinţat trustul Intact cu bani din fondurile Securităţii. Voiculescu îl acuză pe preşedintele României, într-o postare pe blog, că nu a realizat nimic durabil în viaţă. În schimb, Voiculescu îi dă şefului statului un exemplu de realizare personală: Romantic FM.

"Am auzit că Băsescu a delirat, din nou, la Brașov. A afirmat că Trustul Intact a fost fondat cu banii Crescent, care ar fi fost de fapt banii Securității. O minciună ordinară! Crescent Comercial Maritime Co. Ltd. nu a avut niciodată acces la banii Securităţii! Pe acest subiect am castigat deja un proces cu Bacanu in anul 1997, conform hotararii 531/08.04.1997. Basescu se intoarce la mizerii dovedite a fi neadevaruri pentru ca altceva nu mai poate", scrie Voiculescu revoltat.

Citeşte şi: Dan Voiculescu, un nou apel la CNSAS de a-l chema în instanţă pe Băsescu în dosarul colaborării cu Securitatea

Acesta îi impută preşedintelui că nu a realizat nimic durabil în viaţă. "Cu aceasta ocazie, am încercat sa realizez ce a făcut bun, trainic si cinstit Basescu in viața lui. Ce rămâne in urma lui? Dar tot gândindu-ma la realizări, am deschis aparatul de radio (sunt permise cele cu baterii) pe Romantic FM. Am fondat acest post de radio, ca parte a grupului Intact, in urma cu circa 20 de ani. De atunci, muzica lui imi unge sufletul, mie si altor cateva sute de mii de romani. Asta am făcut eu, Basescule, si nu cu banii Securității!", susţine Voiculescu.

Omul de afaceri se laudă că acest post se va dovedi longeviv prin intermediul copiilor şi nepoţilor săi. "Basescu, tu ce ai realizat?", întreabă retoric fostul senator.

"PS : Lasa in pace jurnaliștii! Lupta-te cu mine!", mai scrie Dan Voiculescu.

 

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2014
mihu
.
Acelasi Basescu care vorbeste aiurea... Cand o fi instare si el sa plateasca milioane de euro pe salarii, taxe si impozite asa cum o face voiculescu, atunci sa comenteze.
01 oct, 2014
ronny
-----------
basescu nu va raspunde la aceasta intrebare pentru simplul fapt ca nu a realizat nimic in tara asta, in afara de bataie de joc
30 sep, 2014
PEDAGOGUL
turnatorul Basescu - lipsa realizari
Turnatorul Basescu nu a realizat absolut nimic. Acest deseu toxic a facut numai rau acestei tari.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ