PONTA despre lansarea candidatului ACL la prezidenţiale: Băsescu, neputând fi prezent, l-a trimis pe Iohannis

| 29 sep, 2014

Premierul Victor Ponta a comentat luni lansarea candidatului ACL în alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, afirmând că evenimentul de sâmbătă din Piaţa Victoriei i-a amintit de anul 2012 şi că 'Traian Băsescu, neputând fi prezent, l-a trimis pe Klaus Iohannis'.

'Am văzut sâmbătă nişte oameni pe scenă care mi-au adus aminte de 2012 - Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Anastase, Flutur, Falcă şi Traian Băsescu, neputând fi prezent, l-a trimis pe Klaus Iohannis. Exact 2012. Totuşi, cred că oamenii vor o schimbare fundamentală şi eu sunt gata să ofer acea schimbare şi unitate de care avem nevoie', a spus Ponta, luni, la Parlament, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Referitor la criticile formulate de către contracandidaţii săi, Victor Ponta a subliniat faptul că vede în comportamentul Elenei Udrea, al Monicăi Macovei şi al lui Klaus Iohannis 'modul de a te purta' al preşedintelui Traian Băsescu.

'Toate jignirile şi criticile din partea domnilor Băsescu, Iohannis, doamnei Udrea şi doamnei Macovei le consider normale. Asta au făcut în ultimii zece ani, asta vor face în continuare. (...) Eu am văzut, în aceşti zece ani, la Traian Băsescu şi minciuna directă pe care o văd mai departe la doamna Udrea, la domnul Iohannis, la doamna Macovei. Am văzut şi ipocrizia pe care o văd la doamna Udrea, domnul Iohannis, doamna Macovei. Am văzut şi tendinţa de scandal continuu. Eu nu mă refer la dânşii, îmi văd de programul meu prezidenţial şi nu pot decât să fiu convins că, după atâţia ani de Traian Băsescu şi de modul de a te purta ca Traian Băsescu, românii vor dori o schimbare', a precizat premierul.

Totodată, acesta i-a acuzat pe Klaus Iohannis şi Elena Udrea de 'ipocrizie' pentru faptul că au criticat blocarea Capitalei din pricina evenimentului de pe Arena Naţională, când a avut loc lansarea candidaturii sale.

'Ştiu că acum o săptămână era mare supărare la dânşii că am blocat Bucureştiul, că am fost în Arena Naţională. În schimb, când ei chiar au blocat Piaţa Victoriei, nu a mai fost nimic de acest gen', a conchis premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ