Klaus Iohannis revine după declarația cu spionii: N-ar fi avut niciun sens să fac o astfel de consideraţie

| 29 sep, 2014

În urma interpretărilor date declaraţiilor pe care le-am făcut astăzi, 29 septembrie, la interviurile Adevărul Live, referitoare la subiectul ofiţerilor acoperiţi, vreau să precizez că răspunsul meu afirmativ nu se referea la ofițerii acoperiți, a punctat Klaus Iohannis.

”Am fost întrebat dacă eu consider că este bine să existe ofiţeri sub acoperire în general şi de asemenea în viaţa politică şi în presă. Răspunsul meu afirmativ viza doar prima parte a întrebării, în sensul că este în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Nu m-am referit nicio clipă la cazurile de ofiţeri acoperiţi din politică sau presă. N-ar fi avut niciun sens să fac o astfel de consideraţie, în condiţiile în care, prin lege, personalului din servicii îi este interzis să se implice în viaţa politică”, a subliniat Klaus Iohannis.

Citește și:  Cătălin Tolontan, despre Iohannis: Are o atitudine care, ca ziarist și ca cetățean, mă uluiește

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, deoarece acest lucru face parte din activitatea serviciilor.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ